Bang & Olufsen lanserer høylytt samarbeid med Lamborghini

Bang & Olufsen legger til et ekstra akustisk element i Lamborghinis nye Urus Super SUV, med et spesialutviklet surroundanlegg som tilvalg til modellen.

– Lamborghini er blant de mest ettertraktede sportsbilene i verden med en sterk tradisjon for innovasjon, luksus, design og god kvalitet. Dette er verdier vi deler i Bang & Olufsen, så vi ser på oss som en perfekt match, sier administrerende direktør Henrik Clausen i Bang & Olufsen, om samarbeidet.

Som den aller første Lamborghini-modellen med mulighet for B&O-lyd, markerer Urus en ny æra i SUV-markedet. Surroundanlegget er uten tvil noe helt annet enn et gjennomsnittlig bilanlegg: Med eksklusiv silkematt finish er du sikret design av høyeste kvalitet i tillegg til uovertruffen lyd.

Det kraftige anlegget har 1,700-watts BeoCore klasse D-forsterker med hele 21 kanaler, justerbar Digital Signal Processing (DSP), ICEpower®-teknologi, og 21 høyttalere for glassklar, autentisk lyd. Produsert gjennom tett samarbeid mellom Lamborghini, Fraunhofer IIS og HARMAN, er du sikret et lydanlegg som skaper en naturlig 3D lydopplevelse.

Lamborghini Urus er ikke tilgjengelig på markedet før våren 2018, men ble lansert for første gang på Lamborghinis hovedkontor i Sant’Agata Bolognese i Italia den 4. desember 2017.

Lik, del og følg oss: