Fornyet Land Cruiser

I januar dukker Toyota Land Cruiser opp i ny drakt. Gjennom mer enn 65 år har Land Cruiser stått for en unik kombinasjon av kvalitet og driftssikkerhet, fremkommelighet og komfort under de mest krevende forhold. Den nye Land Cruiser forsterker det gode ryktet ytterligere.

Den nye Land Cruiser forsterker sin posisjon ytterligere med mer moderne og robust eksteriørdesign, mer sofistikert og komfortabelt interiør og forbedringer av dynamiske egenskaper og brukervennlighet, både på landeveien og i terrenget.

Komforten innvendig er forbedret gjennom ventilerte seter foran, varme i baksetene, automatisk klimaanlegg samt en ny smartnøkkel.

Motoren i Land Cruiser har 177 hestekrefter og er en 2.8 D-4D turbodiesel. Dreiemomentet er tilstede fra lave turtall og oppnår 370 Nm fra 1200 o/min i kombinasjon med en 6-trinns automatkasse. Maksimalt dreiemoment er på hele 450 Nm fra 1.400 til 2600 o/min.

Nøkkelen til Land Cruisers fremkommelighet er kombinasjonen av en svært solid rammekonstruksjon og støttesystemene som tilbys føreren.

Selv uerfarne sjåfører får hjelp til å utnytte bilens off-road egenskaper, og systemene gjør Land Cruiser til en av de mest teknisk avanserte, sikre, behagelige og lettkjørte firehjulstrekkerne i verden.

Den nye Land Cruiser har enda bedre fremkommelighet takket være valg mellom tre forskjellige bakre differensialer- åpen, differensialsperre eller en ny Torsen Limited Slip Differensial (LSD).

Multi-terrain Select Systemet (MTS) har blitt forbedret ved tillegget av AUTO Mode, som er automatisk aktivert sammen med 5-trinns Crawl Control funksjonen. Funksjonene på multiterrengmonitoren har blitt utvidet til å inkludere bilde under bilen, en roter-funksjon foran, panorama-bilde og et bredt utsyn bakover.

Den nye Land Cruiser er nå utstyrt med ‘Toyota Safety Sense’, et sett av aktive sikkerhetsteknologier som er konstruert for å hindre eller redusere omfanget av kollisjoner i en lang rekke trafikksituasjoner. Det inkluderer kollisjonsvern med fotgjengergjenkjenning, adaptiv cruise control, filskiftevarsling, automatisk fjernlys og skiltgjenkjenning.

Ytterligere sikkerhetsutstyr inkluderer blindsone overvåkning, varsling for kryssende trafikk ved rygging og et nytt system som varsler om dekktrykk.

Lik, del og følg oss: