Mazda fornyer 6´ern

På bilutstillingen I Geneve viste Mazda frem den nye 6´er modellen som dukker opp hos norske forhandlere rett over sommeren.

Bilen har fått et betydelig løft både når det gjelder design, sikkerhetsutstyr og ytelser. Eksteriørt har bilen fått en ny front med et mer raffinert utseende, nye lettmetallfelger og nye detaljer i bakpartiet. Interiøret er helt nytt og kommer blant annet med et mer digitale instrumenter, gjennomgående mer eksklusive materialer som f.eks. paneldekor med ekte treverk og et nytt skinninteriør i mørkebrunt Nappa-skinn.

Motorutvalget er også oppdatert og inkluderer nå Mazdas SKYACTIV-G 2.5 bensinmotor med sylinderdeaktivering, som ved lav belastning ubemerket kan koble ut to sylindre for å forbedre drivstofforbruket uten å inngå kompromisser med ytelsene og kjøregleden. SKYACTIV-D 2.2 dieselmotoren oppdateres med en SCR-katalysator for å møte kommende krav til NOx-utslipp, samtidig som effekten økes fra 175 til 184 hk og 445 Nm maksimalt dreiemoment.

En rekke nye teknologiske løsninger introduseres til Mazda6 for å øke både sikkerhet og komfort for alle passasjerer. Blant tilgjengelige nyheter finner man:
•Ny 8’’ infotainmentskjerm (7’’ på dagens modell)
•Konfigurerbar 7’’ LCD-skjerm sentralt i intrumentpanelet
•360° View Monitor
•Head-up Display med visning direkte i frontruten
•Fullhastighets adaptiv cruise control med stop&go-funksjon

Lik, del og følg oss: