Mer av alt: BMW Concept M8 Gran Coupe

Bokstaven «M» har en spesiell plass i hjertet til alle BMW-entusiaster. Med konseptbilen BMW Concept M8 Gran Coupe kommer bokstaven virkelig til sin rett: M står for «mer». Mer av alt.

Konseptbilen er slik konseptbiler skal være – en forsmak på kommende modeller hvor man samtidig tillater seg å strekke strikken litt ekstra. Lakkfargen til konseptbilen bærer navnet «Salève Vert» og skifter farge fra grønn til blågrå i ulikt lys. I stedet for tradisjonelt krom, har BMW lagt inn en særegen nyanse av gull i en rekke av eksteriørdetaljene som vinduslister, grill, felger og eksoshaler.

BMW Concept M8 Gran Coupe er 5,078 meter lang, 2,150 meter bred og 1,407 meter høy. Akselavstanden måler 3,023 meter.

I likhet med BMW Concept 8 Series, er også denne konseptbilen en forsmak på et nytt designspråk fra BMW. Eksteriørdesignen til den nye konseptbilen kombinerer det typiske M-formspråket med luksuriøse og elegante linjer.

Som bokstaven M, betyr også tallet 8 noe ekstra for BMW-entusiastene. Modeller som bærer 8-tallet byr på sport, luksus og særegen design – slik som BMW 8-serie Coupe fra 1989, BMW Z8 fra 2000 og dagens BMW i8 som ble lansert i 2013. I 2019 ruller de endelige versjonene av BMW 8-serie Gran Coupe og BMW M8 Gran Coupe ut på veiene.

– For et år siden sa vi at vi stod foran den største produktoffensiven i BMWs historie. I løpet av det siste året har vi så langt presentert en rekke nye SUV-modeller, nye M-modeller og vi har vist litt av vår videre elektriske fremtid – for å nevne noe. Med andre ord, BMW vil være tilstede i alle segmenter med alle drivlinjer i løpet av de neste årene, avslutter Tegneby.

Lik, del og følg oss: