Mer sporty F-Type

Siden lanseringen i 2012 har Jaguars toseter med aluminiumskarosseri etablert seg som en unik bil som både er designmessig lekker og som har enestående ytelser.

Det nye utvalget av F-TYPE-modeller tilbyr enda mer førerfokusert teknologi og et bredere modellutvalg enn noensinne. Bilen leveres i 28 ulike versjoner med alt fra bakhjulsdrift og F-TYPE med 340 hk til F-TYPE SVR med 4WD og toppfart på 322 km/t.

Alle modeller er nå utstyrt med Touch Pro infotainmentsystem. Dette systemet tilbyr superrask responstid, intuitiv nettbrettaktig betjening, intelligente navigasjonsfunksjoner som Share ETA og online tjenester som trafikk- og værinformasjon i sanntid for å gjøre kjøreturen enda mer komfortabel.

Det prisbelønte designet på F-TYPE har blitt enda bedre og mer fokusert takket være de modellspesifikke støtfangerne foran. LED-frontlys gjør bilen enda flottere og bidrar til økt førersikkerhet og -komfort.

For å markere lanseringen av de nye F-TYPE-modellene har Jaguar utviklet den eksklusive 400 SPORT Launch Edition som vil være i salg over hele verden for kun dette modellåret. Den nye versjonen med 400 hk fra en 3,0 liter Supercharged V6-motor kompletteres med et oppgradert chassis som består av Super Performance-bremsesystem.

Dette er de nye F-TYPE-modellene:

F-TYPE Coupé og Convertible:
3,0 liter V6-motor med 340 hk; Quickshift RWD/manuell RWD

3,0 liter V6-motor med 380 hk; Quickshift; RWD/AWD, manuell RWD

F-TYPE R-Dynamic Coupé og Convertible:
3,0 liter V6-motor med 340 hk; Quickshift RWD/manuell RWD

3,0 liter V6-motor med 380 hk; Quickshift; RWD/AWD, manuell RWD

F-TYPE 400 SPORT Coupé og Convertible:
3,0 liter V6-motor med 400 hk; Quickshift RWD/AWD

F-TYPE R Coupé og Convertible:
5,0 liter V8-motor med 550 hk; Quickshift AWD

F-TYPE SVR Coupé og Convertible:
5,0 liter V8-motor med 575 hk; Quickshift AWD

2018-modellen av F-TYPE har kraftigere front med LED-frontlys. Innvendig skaper de lette, slanke og stilige setene bedre plass og komfort. Et harmonisk utvalg av nye interiørdetaljer og -materialer gir F-TYPE en mer eksotisk følelse.

V8 R-modellen med 550 hk har større og bredere luftinntak med en særpreget horisontal knivlignende utforming for å fremheve bilens visuelle bredde. V8 SVR-modellen med 575 hk og en potensiell toppfart på 322 km/t uttrykkes gjennom de unike luftinntakene som er utformet for optimal luftstrøm og aerodynamikk.

Touch Pro er det mest avanserte infotainmentsystemet fra Jaguar noensinne, og leveres nå som standard på alle F-TYPE-modellene. Dette infotainmentsystemet er designet og utviklet med toppmoderne teknologier, inkludert en kraftig firekjerners prosessor, 60 GB SSD-drive og et ultraraskt Ethernet-nettverk med ytelse og funksjonalitet i verdensklasse og enestående brukeropplevelse.

Systemet med 8” berøringsskjerm og grafikk av høy kvalitet har startskjerm som kan skreddersys og miniatyrbilder med snarveier til spesifikke egenskaper og funksjoner. Andre startskjermbilder kan også legges til etter behov.

SSD-drive er mye raskere enn vanlig harddiskteknologi, noe som gjør grafikken mye mer responsvillig. Å zoome inn og ut av kart er mye enklere takket være bevegelsene «knip sammen» og «panorere» – akkurat som på en smarttelefon eller et nettbrett.

Lik, del og følg oss: