Ny Yaris lanseres i mai

I mai er tiden moden for Toyota å oppdatere sin Yaris-modell. Både i og utenfor Norge har Yaris vært en populær småbil. For å opprettholde denne posisjonen oppdateres  utseendet, ytelsene og sikkerheten.

Hybrid drivlinje er fortsatt en unik salgsegenskap for modellen, og utgjør 40 prosent av det europeiske Yaris-salget. I Norge velges hybrid-alternativet i hele 95 prosent av tilfellene.

Den nye Yaris har en ny front og bakende som gir bilen en mer harmonisk design og et aktivt og dynamisk uttrykk. Den fremstår også mer raffinert gjennom detaljer i karosseriet og i interiøret, med nye fargevalg som hever bilens opplevde kvalitet ytterligere.

Innvendige endringer gir en mer moderne følelse, spesielt gjennom bruk av nye farger, materialer og instrumenter. Alle versjoner bortsatt fra innstegsmodellen får nå en høyoppløst multiinformasjonsskjerm plassert i instrumentpanelet

Yaris leveres Toyota Safety Sense aktive sikkerhetssystemer som standard, inkludert kollisjonsvern med autobrems, automatisk fjernlys, filskiftevarsling og skiltgjenkjenning.

Hybridmodellen som står for mesteparten av salget i Norge er forbedret ytterligere gjennom bedre støydemping, spesielt under akselerasjon. Endringer er gjort gjennom nye motorfester, frontaksler og underramme. Gjennom ny design på motorfestene, samt justeringene av støtdemperne og den elektriske servostyringen har hybridmodellen også fått bedre komfort og styrepresisjon.

Toyotas tilnærming til nye Yaris dreier seg ikke bare om å forbedre bilen, men også om å skape et sterkere modellutvalg som er designet til å møte kravene og preferansene til et bredere og stadig mer kresen kundegruppe. Den nye modellen får nye utstyrsgrader, som retter seg mot ulike målgrupper. Nye “Active” utstyrsgrader utgjør kjernen i utvalget, mens to-tone modeller tilbyr valget av sort tak i elegant kontrast til eksteriørfargen.

 

Lik, del og følg oss: