Lanserer ny sommerdekkfamilie

Sommerdekksesongen begynner så smått å nærme seg, selv om vinteren fortsatt klamrer seg fast over store deler av landet. Dekkprodusenten Nokian har lansert en ny sommerdekkfamilie – spesielt myntet på dem som kjører en SUV.

I sommer er vi glade for å tilby to nye produkter til SUV-eiere. Nokian Hakka Blue 2 SUV og Nokian Hakka Black 2 SUV gir trygghet, høy kjørekomfort og godt grep ved plutselig regnvær. Nokian Hakka Black 2 SUV er designet spesielt for høyprestasjons SUV-er, mens Nokian Hakka Blue 2 SUV er en vinner på våte veier. Disse premium-dekkene bruker Nokian Tyres’ patenterte Aramid Sidewall-teknologi som er laget for å gi ekstra styrke i sideveggene, så dekket bedre takler plutselige støt og rifter.

Den tredje nykommeren for sommeren 2018 er Nokian Hakka Black 2, designet for kraftige personbiler, og sportslig kjøring. Dekkets egenskaper skal gi et balansert våtgrep kombinert med presis og responsiv styreevne. Nokian Hakka Black 2 gjør generasjonsendringen for Nokian Hakka personbildekk komplett, heter det i en pressemelding fra produsenten.

− Med Nokian Hakka sommerdekk vil vi tilby ubekymret og komfortabel kjøring i det varierende nordlige sommerværet. Vi har fornyet hele produktfamilien, og den er nå mer omfattende, moderne og konkurransedyktig. Det er også viktig for oss at dekkene tar vare både på sjåføren og miljøet, sier Kjetil Røssel, dekkekspert produktsjef i Nokian Tyres.

Alle de nye produktene vil være tilgjengelige så snart sesongen begynner, og de vil selvsagt dekkes av Hakkagarantien.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mer:

Tommy Rustad

Tommy Rustad blir dekk-ambassadør

Bilsportlegenden Tommy Rustad har avsluttet sin profesjonelle karriere, men får nye utfordringer i 2019 som ambassadør for Continental.