Endelig er KONA Electric på plass

Kona Electric -

Markedet har ventet lenge på kompakt-SUVen KONA med elektrisk drivlinje. Nå er elbilen med en saftig rekkevidde til en hyggelig pris i salg hos Mobile Autopartner på Kongsberg.

– Dette blir nok vår aller viktigste Hyundai-modell fremover, sier Hyundai-ansvarlig Bent Grønlund hos Mobile Autopartner AS

KONA Electric har fått svært attraktive priser, og bilen leveres utelukkende i topputstyrte utgaver. For kundene betyr det at man får en komplett elbil med det siste innen komfort- og sikkerhetsutstyr, samt svært lang rekkevidde, for så lite som 327.900 kroner.

– Vi ser imidlertid at de aller fleste velger å legge på enten skinninteriør, eller kombinasjonen skinninteriør og soltak. Da blir nok snittprisen på rundt 350.000 kroner. Men da har man også ”alt” sier Grønlund.

Lang rekkevidde

Hyundai KONA electric bringer en ny generasjon av fullelektrisk mobilitet til kundene. Med en svært lang rekkevidde på 482 kilometer (WLTP), kraftig elmotor på 204 hk og et stort væskekjølt lithium-ion polymerbatteri på 64 kWt, leverer KONA Electric elektriske egenskaper som ikke matches i denne klassen.

Med en meget avansert drivlinje, et raffinert chassis og solide crossover-egenskaper byr KONA Electric på dét norske kunder ønsker.

Fra en rikholdig standardutstyrsliste trekker her vi her frem et knippe høydepunkter. Automatisk nødbrems med fortgjengergjenkjenning, aktiv filholder, adaptiv cruisekontroll, LED kjørelys, stemmestyrt bluetooth og ryggekamera. Og ikke minst head-up display, KRELL premium lydanlegg, navigasjon, trådløs lader til mobiltelefon osv.

Kona Electric
Opplev nye KONA Electric hos Mobile Autopartner i Kongsberg.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mer:

Honda e – søt vinner

Drømmer du om en bil folk snur seg etter? Ferrari passer dårlig? Løsningen er Honda e til under 270 000 kroner.

Fullstendig redesignet Honda Jazz

Nye Jazz følger den japanske designfilosofien «Yoo No Bi» – der skjønnheten i hverdagsgjenstandene fremheves. Hybriden lanseres i 2020.