Strammere linjer og ny teknologi for nye Tucson

I disse dager introduseres oppgraderte Hyundai Tucson. Den rommelige SUV´en blir også tilgjengelig med en helt ny motor.

Hyundaiansvarlig Espen Kristiansen hos Mobile Follo AS er full av lovord om den nyankomne Hyundai Tucson. 2019-modellen har fått et mer spenstig design, og et mer distinkt uttrykk som etter hvert også vil finnes på øvrige Hyundai-modeller. Innvendig har bilen fått en solid makeover. Mest iøynefallende er den nye høyt plasserte infotainmentskjermen.

Ny motor – også i kombinasjon med firehjulstrekk

Tucson blir inntil videre tilgjengelig md et motoralternativ, nemlig en nyutviklet 1,6-liters dieselmotor med automatgirkasse. Prislappen er 435.900 kroner og ønsker du firehjulstrekk kan man få det mot et pristillegg på 60.000 kroner.

Hyundai Tucson
– Ingen grunn til å velge en annen SUV, mener Hyundaiansvarlig Espen Kristiansen hos Mobile Follo.

Masse utstyr

Bilen har en imponerende standardutstyrsliste, hør bare; LED kjørelys, skinnratt med varme, to-.trinns setevarme bak, en rekke førerstøttesystemer som autobrems, adaptiv cruisekontroll, filskifteassistent, blindsonevarsling, ryggeradar for kryssende trafikk m.m. I tillegg finnes trådløs lading for mobiltelefoner som støtter denne teknologien. For de som er opptatt av lydanlegg med premium lyd, finnes dette i form av et spesialbygget anlegg fra high-end lydprodusenten KRELL. Og på den høyt plasserte infotainmentskjermen kan du ikke bare strømme musikk, men også benytte Android Auto og Apple CarPlays mange tjenester.

Familiebil med stor F

– Dette er en flott familiebil, og vi tror dette er en bil mange kunder vil falle for. Særlig nå som den har fått et svært flott utseende og teknologi andre konkurrenter ikke har. Når vi topper dette med en hyggelig pris og ikke minst Hyundais gode nybilgaranti på 5 år og med ubegrenset kjørelengde, ja da er det ingen grunn til å velge en annen SUV, avslutter Kristiansen.

Hyundai Tucson - Mobile Follo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mer:

Honda e – søt vinner

Drømmer du om en bil folk snur seg etter? Ferrari passer dårlig? Løsningen er Honda e til under 270 000 kroner.

Fullstendig redesignet Honda Jazz

Nye Jazz følger den japanske designfilosofien «Yoo No Bi» – der skjønnheten i hverdagsgjenstandene fremheves. Hybriden lanseres i 2020.