Spar penger på å ta småreparasjonene selv

autodeler.co.no

Vinteren er på hell. Du gjør lurt i å ta en kjapp kontroll av bilen. Har sommerdekkene bra nok mønster, for eksempel?

Før du vet ordet av det, må sommerdekkene sjekkes før de settes på for en forhåpentligvis lang sesong på bare veier. Kravet til minste mønsterdybde er 1,6 millimeter, men 3 millimeter er ofte det anbefalte. Det tar bedre unna vann og reduserer bremselengde og fare for vannplaning.

Men dekk er ikke det eneste du må tenke på..Hva med bilens generelle tilstand? Stikk innom ditt faste bilverksted, eller ta en kontrollrunde selv. Det er mye penger å spare på det – og det er i de fleste tilfelle enkelt å sjekke og utbedre det meste. Alle de høykvalitets bildeler du trenger finner du i nettbutikken www.euautodeler.co.no.

Her får du tilbud om et stort antall pålitelige deler. Alt du trenger å gjøre er å velge merke, modell og motor til din bil. Så vil du bli presentert for et stort utvalg av motorolje, bremseskiver- klosser og tromler, filterdeler, tenningssystemer og glødeplugger, fjæringssystemer, støtdempere, spiralfjærer, bladfjærer, kroppsdeler, lys og speil.

Ikke bare det, men også deler deler til rutenettverk, elektriske komponenter, koblinger, belter, kjeder, remskiver, styredeler eller rør og slanger. Her finner du  alle reservedelene som trengs for reparasjon og vedlikehold av din bil.

I tillegg har vi rimelige priser, og varene dine blir sendt raskt.

Sett sikkerhet først! Handle deler til vårsjekken billig, trygt og raskt på EU Autodeler

Mer: