Strøm av kjøpere til ID.3

På én uke har 15 000 kunder forhåndsbestilt ID.3. Interessen for Volkswagens nye elbil er enorm: Da reservasjonslisten åpnet 8. mai knelte serverne. 

På sju dager har mer enn 15 000 reservert seg ID.3. Over halve kvoten på 30 000 mulige forhåndsbestillinger er reservert allerede, skriver konsernet i en pressemelding.

Etterspørselen er størst fra Norge, Tyskland, De britiske øyer, Sverige og Nederland. 

Flere tusen norske reservasjoner

– Vi oppgir ikke konkret antall forhåndsbestillinger. Men vi har flere tusen til nå, opplyser presseansvarlig Anita Svanes i VW Norge til Nytt om Bil. – Vi har plass til flere, og Norge er et prioritert land for ID.3. 1ST.

Totalt reserverte 10 000 bil de første 24 timene, og fortsatt er etterspørselen elektrisk.

– Den positive responsen viser at mange kunder er klare for e-mobility. Antallet reservasjoner øker stadig, sier Jürgen Stackmann, styremedlem i Volkswagen Passenger Cars i avdelingen for salg og markedsføring.

ID.3 1.st – first edition – kommer med omfattende utstyrsliste, og fri lading inntil 2000 kilowattimer på alle ladepunkter tilknyttet Volkswagens ladeapp We Charge og som benytter ladenettverket IONITY. 

Produksjonen av ID.3 1.st starter på slutten av 2019. De første kundene får bilen i midten av 2020.

Reservasjonslisten finner du her.

VW ID.3. Norge
Elektrisk interesse for ID.3: Mer enn 15 000 har reservert bil på én uke. Norge er blant de landene med flest forhåndsbestillinger.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mer:

Honda e – søt vinner

Drømmer du om en bil folk snur seg etter? Ferrari passer dårlig? Løsningen er Honda e til under 270 000 kroner.

Fullstendig redesignet Honda Jazz

Nye Jazz følger den japanske designfilosofien «Yoo No Bi» – der skjønnheten i hverdagsgjenstandene fremheves. Hybriden lanseres i 2020.