Forhåndsreservasjonene av Honda E er åpnet

Honda e

Honda har annonsert at det nå er mulig å legge inn forhåndsreservasjoner for deres nye, urbane elbil – Honda e – i Norge, Storbritannia, Tyskland og Frankrike.

En dedikert nettside for reservasjoner lar kunder reservere for senere bestilling med en refunderbar reservasjonsavgift. Kunder vil da få mulighet til å bestille bilen senere i år, med de første leveransene på plass våren 2020.

«Vi gleder oss over å for første gang kunne tilby reservasjonsmuligheter for kundene våre i utvalgte Europeiske markeder med Honda e,» sier Jean-Marc Streng, General Manager i Honda Motor Europa sin Automobil-divisjon. «Prototypen av Honda e har fått en overveldende respons, og med over 25 000 registrerte interessenter på tvers av Europa, har kunder nå mulighet til å sikre seg en prioritert plass for bestilling».

Prototypen ble presentert på bilmessen i Genève, og bekreftet at mange av signaturdetaljene som ble avslørt med det ettertraktede konseptet Honda Urban EC Concept, er blitt beholdt inntil produksjon.

Dedikert elplattform

Honda e tar et modig steg fremover med sitt design og teknologi, og bidrar til Hondas forpliktelse om et helelektrisk bilsalg i Europa innen 2025. Den kompakte elbilen tilbyr Hondas gjenkjennelige kjøredynamikk, hjulpet av en sporty bakhjulsdrift og en avansert elektrisk motor.

Denne første, kompakte Honda-modellen på en dedikert elektrisk plattform leverer en blanding av effektivitet, ytelse, og brukervennlighet, som passer perfekt for urbane omgivelser. Honda e kommer til å levere en rekkevidde på over 200 km, og muligheten til å hurtiglade batteriet til 80 % kapasitet på 30 minutter.

Den moderne stylingen til Honda e karakteriseres av rene, enkle linjer, glatte konturer, og trinnløse A-pilarer som sitter plant med vinduene. På innsiden gir det romslige og moderne interiøret en komfortabel lounge-følelse, men en intuitiv, dobbel touch-skjerm som kan tilpasses for å holde passasjerene engasjert med en tilkoblet livsstil.

Kunder i utvalgte markeder kan nå besøke sin lokale Honda-nettside for å reservere seg for prioritert bestilling her: https://www.honda.no/cars/new/coming-soon/honda-e/overview.html

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mer:

Honda e – søt vinner

Drømmer du om en bil folk snur seg etter? Ferrari passer dårlig? Løsningen er Honda e til under 270 000 kroner.

Konseptbilen Kia Futuron

Futuron – Kias lave konsept-SUV

Futuron er en elektrisk SUV med firehjulstrekk. I pressemeldingen fra Kia fortelles det at formen gir en pekepinn om designet til kommende, sporty og elegante