– Vi har e-Golf for hurtig levering

VW e-Golf Ljosland Bil Kongsberg

Elbil er og blir populært. Enkelte modeller har leveringstid på over et år. Men Ljosland Bil Kongsberg kan levere e-Golf før sommerferien.

– Vi på Ljosland Bil gleder oss over å være leveringsdyktig på en av landets mestselgende bilmodeller, sier salgssjef Espen Hagen til Nytt om Bil. E-Golf har en rekkevidde på 229 kilometer målt etter den nye, strenge normen, og 300 kilometer etter den gamle normen.

136 hestekrefter og et dreiemoment på 290 Nm fra første omdreining taler for seg. Det gir en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på bare 9,1 sekunder og en topphastighet på 150 km/t. Med et forbruk på kun 15,9 kWh/100 km er e-Golf en av de mest økonomiske elbilene i sin klasse.

Velg gjenvinningsnivå

– Du kan også øke elbilens rekkevidde ved å bremse. Du kan velge mellom flere rekuperasjonsmoduser som gir ulik grad av energigjenvinning, fra maksimal retardasjon med maksimal gjenvinning av bremseenergi til minimal retardasjon med et lavere nivå av energigjenvinning, forklarer Hagen.

– E-Golf har et svært effektivt drivverk, og den er ganske så gjerrig på strømmen, så i motsetning til endel konkurrenter, leverer e-Golf realistisk rekkevidde.  Bilen har et batteri med en kapasitet på 35,8 kWt. Dette kan lades opp på ca én time ved bruk av 40 kW DC-lading. Ved 7,2 kW AC-lading vil oppladingen ta ca 5 timer og 45 minutter.

Mange sikkerhetsfunksjoner

Bilen har et høyt utstyrsnivå med bl.a. fullt LED lys, avansert navigasjonsssystem, og en 9,2 tommers infotainmentskjerm med tydelig visning av relevant informasjon, premium kjørecomputer, adaptiv cruisekontroll, front assist avstandskontrollsystem og nødbremsfunksjon i bytrafikk, automatisk parkeringsfunksjon og en rekke andre komfort- og sikkerhetsfunksjoner som gjør kjøreturen både tryggere og mer komfortabel.

– Prisen er dessuten svært gunstig med en startpris på 299.900 kroner, avslutter Hagen.

På bildet: Selgerne Robert Helmersen (t.v) og Roar Gran her sammen med den populære e-Golf.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mer:

VW T-CROSS Konsberg

– Dette er bilen mange ønsker seg

Selger Robert Helmersen hos Mobile Ljosland i Kongsberg er full av lovord om den nylig ankomne T-Cross. Volkswagens minste SUV overrasker med plassutnyttelse, kjøreegenskaper og