XCeed er Kias nye crossover

Kia XCeed er Kias nye suv

Kia Motors slipper bilder av sin kommende, urbane crossover, Kia XCeed. Den nye CUV’en (crossover utility vehicle) har et stilig og moderne design, og er et sporty alternativ til de tradisjonelle større SUV’ene.

Det er Kias designsenter i Frankfurt, ledet av designsjef for Europa, Gregory Guillaume, som har designet bilen. XCeed er designet så den ser lavere ut enn en tradisjonell SUV, samtidig som man har høy sittestilling og bedre sikt enn i en vanlig kombi.

Les også vår test av Ceed stasjonsvogn

– Selv med sin dynamiske og sportslige design, vil nye XCeed tilby tilsvarende god plass både i interiør og bagasjerom som de mestselgende SUV’ene i Europa. Det sporty designet til XCeed gjør den attraktiv, uten å kompromisse på fleksibilitet og brukervennlighet. Den er smart innredet, noe som gjør plassen i kupéen og bagasjerommet tilsvarende en SUV, men med et mer sportslig og kompakt design”, sier Emilio Herrera, Chief Operating Officer i Kia Motors Europa.

Nye Kia XCeed vises for første gang i Frankfurt 26. juni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mer:

Honda e – søt vinner

Drømmer du om en bil folk snur seg etter? Ferrari passer dårlig? Løsningen er Honda e til under 270 000 kroner.

Fullstendig redesignet Honda Jazz

Nye Jazz følger den japanske designfilosofien «Yoo No Bi» – der skjønnheten i hverdagsgjenstandene fremheves. Hybriden lanseres i 2020.