Volkswagen lover ID.3 1ST til under 330 000

VW ID.3 1ST avdukes i Frankfurt i november. Per august 19 står den på utstilling på Aker Brygge

Mens ID.3 står på utstilling på Bryggetorget på Aker Brygge, slipper Volkswagen Norge prisen på bilen. Den vil ligge under Kia e-Soul og Nissan Leaf.

– Vi er svært stolte av å være et av de første markedene som får vise ID.3 1ST. I den anledning ønsker vi også å dele at spesialmodellen ID.3 1ST får en svært attraktiv startpris under 330.000 kroner, sier direktør Harald Edvardsen-Eibak i Volkswagen Norge i en pressemelding.

Bilen får verdenspremiere på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt i september. På Bryggetorget står bilen i «kamuflasjedrakt». Ikke fullt avduket hverken utvendig eller innvendig, altså.

Rekkevidden oppgis til 420 km målt etter WLTP-testen. Batterikapasiteten vil være 58 kWh. 

Lover levering i 2020

Harald Edvardsen-Eibak-direktør-Volkswagen-Norge
Kundene som forhåndsbestiller en ID.3 1ST vil få ett års lading begrenset til 2000 kWh, foreller direktør i Volkswagen Norge, Harald Edvardsen-Eibak.

Produksjonen av av ID.3 1ST starter i november. I pressemeldingen lover Edvardsen-Eidbak at alle som forhåndsbestiller vil få bilen i 2020. De første blir levert fra midten av neste år.

Etterspørselen etter e-Golfs arvtaker er stor, ifølge pressemeldingen.

– Vi merker en enorm etterspørsel etter nye ID.3 1ST og er meget fornøyd med å ha fått tildelt en av de største andelene av bilene fra denne første ID.3 serien.

– Modellen vil være komplett utstyrt for det norske markedet med blant annet varmepumpe, adaptiv cruise-control, navigasjon, full-LED frontlys, 18-tommers lettmetallfelger og oppvarmet ratt, seter og frontrute, melder Harald Edvardsen-Eibak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mer:

Honda e – søt vinner

Drømmer du om en bil folk snur seg etter? Ferrari passer dårlig? Løsningen er Honda e til under 270 000 kroner.

Fullstendig redesignet Honda Jazz

Nye Jazz følger den japanske designfilosofien «Yoo No Bi» – der skjønnheten i hverdagsgjenstandene fremheves. Hybriden lanseres i 2020.