FRII abonnement på Seat Mii electric

SEAT Mii Electric

Seat lanserer en abonnementstjeneste uten binding. Tjenesten gjelder i første omgang et begrenset antall biler.

For 1990 kroner i måneden kan du kjøre den nye Seats elbil Mii electric. Da følger forsikring og service med i prisen. Har du hatt bilen en måned, kan du si opp avtalen.

– Seats Frii gjelder nye, fullelektriske biler, uten binding med praktisk talt alt inkludert til en pris markedet ikke har sett maken til, sier direktør for Seat i Norge i Harald A. Møller AS, Ole Kristian Ågotnes, i en pressemelding.

Og pris er en vesentlig faktor for yngre kjøpegrupper med en annen innstilling til bilhold enn bilkjøpere tradisjonelt har hatt. De vil unngå et høyt kapitalutlegg ved kjøp, og ønsker en mer fleksibel finansiering av bilholdet enn en leasingavtale gir.

— Vi ser at produktet appellerer til unge, urbane og spontane kjøpegrupper. De ønsker tilgang til elbiler, de ønsker fleksibilitet, men våre undersøkelser viser at målgruppen ikke ønsker å bruke 7-8.000 kroner måneden på bil.

Norge er prosjektland

Det norske bilmarkedet er i stor grad elektrifisert og digitalisert. Det var tungtveiende da Seat pekte ut Norge som testmarked for konsepter som siden kan rulles ut i andre land. Erfaringene fra tjenesten kan derfor påvirke hvordan bilabonnementstjenestene vil se ut internasjonalt i fremtiden.

Seat er et av Europas raskest voksende bilmerker. Merket har i gjennomsnitt markedets yngste nybilkjøpere. Volkswagen-konsernet har utpekt Seat til å være konsernets spydspiss i satsingen på mikromobilitet.

Du kan selvsagt kjøpe Mii Electric om du ønsker. Prisen er rimelige 179.900, – for bybilen med en rekkevidde på 259 kilometer, målt etter WLTP-standarden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mer:

Honda e – søt vinner

Drømmer du om en bil folk snur seg etter? Ferrari passer dårlig? Løsningen er Honda e til under 270 000 kroner.

Fullstendig redesignet Honda Jazz

Nye Jazz følger den japanske designfilosofien «Yoo No Bi» – der skjønnheten i hverdagsgjenstandene fremheves. Hybriden lanseres i 2020.