Bertel O. Steen med 50 000 kvadratmeter bilanlegg på Lørenskog.

Norges største bilanlegg på Lørenskog. Bertel O. Steen.

På 8000 kvadratmeter grunnflate nybygg selges alle merkene til importøren Bertel O. Steen. Mercedes-Benz, Peugeot, Kia, Opel, Citroën, DS og Smart finner du her.

– Det er en stor glede å kunne vise frem vår nye forhandler. Her er alle Bertel O. Steens bilmerker samlet under ett tak, og her skal det være enkelt å være kunde. Målet er at dette skal være bilhuset for alle, sa Thorbjørn Myrhaug, konserndirektør for Bertel O. Steen Detalj under den offisielle åpningen torsdag 16. januar.

I tillegg til de tilsammen 8 000 m2 store nybyggene mot Solheimveien, benyttes allerede eksisterende lokaler inne på tomta i Solheimveien 7. Totalt blir anlegget på rundt 50 000 m2 Norges største og mest komplette bilanlegg. Rundt 4000 biler skal selges fra dette anlegget årlig.

1500 besøkte åpningen

– 250 medarbeidere, med daglig leder Marius Thorberg i spissen, står klare for å gi alle kunder topp service, råd og opplevelser. Vi er glade for endelig å være ordentlig i gang, sier Myrhaug.

Interessen for det nye bilhuset var stor på den offisielle åpningsdagen. Nærmere 1500 personer var på besøk under kundeåpningen. De fikk se og oppleve bilmodellene i salgshallen akkompagnert til musikk og smaksopplevelser fra opphavslandene til de ulike merkene.

Bertel O. Steen.
Skikkelig bevertning hører med når Norges største bilanlegg åpnes. Foto: Bertel O. Steen / Jarle Nyttingnes

I tillegg var det anledning til å besøke det nye utleveringssenteret der det sørges for en unik opplevelse når kundene mottar sin nye bil.

Tjenester tilpasset kundene


Bertel O. Steen har en ambisjon om stadig å utvikle virksomheten og tilby tjenester som kundene vil ha. Her vil elektriske biler, bærekraftig utvikling, digitale tjenester og innovative mobilitetsløsninger stå sentralt.

– Spesifikt for dette forhandleranlegget tilbyr vi for eksempel verksted med utvidede åpningstider og med stor grad av selvbetjening som gjør at kunden kan hente og levere bilen når det passer ham eller henne best. Vi skal også teste ut hente- og bringetjenester, og vi har et eget konsept for utlevering av bil som setter kunden i høysete, sier Myrhaug.

Også et eget proffsenter for varebiler, lastebiler og busser er rigget for å finne de beste løsningene for store og små forretningskunder.

Bertel O. Steens egne, nye logo og identitet er gjennomgående for hele området, mens de nyeste interiørstandardene fra bilprodusentene er benyttet i merkeområdene.

Alle foto: Bertel O. Steen / Jarle Nyttingnes

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Mer:

Honda e – søt vinner

Drømmer du om en bil folk snur seg etter? Ferrari passer dårlig? Løsningen er Honda e til under 270 000 kroner.

Fullstendig redesignet Honda Jazz

Nye Jazz følger den japanske designfilosofien «Yoo No Bi» – der skjønnheten i hverdagsgjenstandene fremheves. Hybriden lanseres i 2020.