Fiat 500X: Spennende crossover

En bil som er vel verdt å se nærmere på er 500X. Den er høyreist, kul og praktisk. Og den kan leveres med firehjulstrekk.

– For Fiat er 500X symbolet på en ny tid og inngangen til et helt nytt segment, som er i vekst. Den representer et sterkt fokus på attraktivt design og kvalitet, men også den stadige økende etterspørselen etter produkter som er unike og enkle i bruk.

– Fiat 500X innfrir disse forventningene, sier daglig leder André Leonard Nieuwlaat hos RSA Bil Ski. 500x byr også på den attractive kombinasjonen 9-trinns automatgir og firehjulstrekk. Og denne er i kombinasjon med 1,4-liters bensinmotor på 170 hk. Går du dieselalternativet er det trek på forhjulene og 1,6-liters dieselmotor på 120 hk og manuell girkasse som gjelder.

500X oppfører seg som en crossover fra en høyere klasse.

– Med Drive Mood Selector som standard, kan du som fører velge hvordan du ønsker bilen satt opp. Bilen er 4,25 meter lang og nesten 1,80 meter bred og akselavstanden er på hele 2.57 meter noe som betyr gode innvendige plassforhold. Bagasjerommet er på 350 liter. Bilen skal leveres i 2 ulike utstyrsnivåer; City+ og Cross+.

500X gjenspeiler verdiene som gjorde 500 til et ikon anerkjent over hele verden. Dante Giacosa’s legendariske 500 ble lansert den 4. juli 1957 og ble et symbol på gjenoppbyggingen av Fiat som startet rett etter 2. verdenskrig.

Fiat 500x
Fiat 500X er forførelsen av italiensk design komplettert med komfort og ytelse

Mer å lese:

Dugnad for MC-sikkerhet

MC-dugnad mot ulykker

På initiativ fra Statens vegvesen har flere ulike etater og organisasjoner startet en «dugnad» for å bidra til bedre trafikksikkerhet for motorsyklister. Målet er en

Kia XCeed er Kias nye suv

XCeed er Kias nye crossover

Kia Motors slipper bilder av sin kommende, urbane crossover, Kia XCeed. Den nye CUV’en (crossover utility vehicle) har et stilig og moderne design, og er et