Follo Autoco: – Velkommen til vårt nye praktanlegg

Etter nærmere to år med omfattende byggeaktivitet er endelig Follo Autocos nye praktanlegg klart til å ønske gamle og nye kunder velkommen.

– Vi er meget godt fornøyd med resultatet, og håper våre kunder vil bli minst like begeistret som oss, sier daglig leder Hans-Petter Andresen.

Familieeid

Follo Autoco AS er en av de største bilforhandlerne i Follo. Selskapet ble etablert i 1964, og har siden oppstarten vært en rendyrket Ford-forhandler. I dag består bedriften av 50 ansatte og erfarne medarbeidere.

Den familieeide forhandleren står med denne oppgraderingen bedre rustet enn noen sinne til å møte fremtidens bilmarked.

Follo Autoco
Thor-Erling Olsen, Ole Glenne, Trond Wigernes, Hans-Petter Andresen og Morten Gåseide ønsker velkommen til åpningsfest hos Follo Autoco.

Fremtidsrettet

– Vi har fått et flott, praktisk og ikke minst fremtidsrettet bilanlegg med god plass til å vise frem hele Fords produktportefølje, og ikke minst muligheten til å ha om lag 40 brukte biler inne i de store, lyse og trivelige lokalene. Bruktbil har vært og vil fortsatt være et viktig satsingsområde for Follo Autoco som selger rundt 500 brukte biler årlig. Alle bruktbiler leveres verkstedkontrollert med garanti.

– Vi tar de fleste merker i innbytte og tilbyr dessuten finansiering gjennom Ford Credit, DNB Finans og Santander Bilfinans. Hos oss ønsker vi å lage gode avtaler innen både finansiering, forsikring og biladministrasjon, slik at alle får en løsning som passer for den enkelte kunde, sier Andresen.

Dekkhotell og lager

Dekkhotell Follo Autoco AS

I oppgraderingen av anlegget har også verksted og klargjøring fått seg en make over, sammen med at det er bygget et nytt større dekkhotell med enda bedre kapasitet. – Ved et verkstedbesøk hos oss kan du være helt trygg på at bilen din får riktig diagnose og den beste pleie. Våre mekanikere er spesialister på Ford og kan produktene til fingerspissene, poengterer Andresen. I nybygget har det også kommet på plass et nytt delelager som til enhver tid har nærmere 3.000 deler på lager, og det som ikke er der, får Follo Autoco levert fra Fords sentrallager en gang i døgnet. – Hos oss blir ikke bilen din stående unødig lenge i påvente av deler, sier han.

 

Utvidelse

Selve bygget har blitt nesten 1000 kvadratmeter større, og er nå en såkalt Ford Store. – Strenge krav fra fabrikken skulle tilfredsstilles før vi ble en Ford Store forhandler, denne statusen er det bare et begrenset antall forhandlere som får.

Som Ford Store vil vi være full-sortiments forhandler, med alt Ford kan by på av både personbiler og nyttekjøretøy sier Andresen og forteller at de selger både Mustang og  ikke minst de eksklusive Vignale-produktene fra Ford.

– Vignale skal være et uttrykk for det fineste Ford-familien har å by på, fortsetter Andresen.

Follo Autoco AS

Vignale

Vignale-versjonene til Ford kan leveres på alle personbilene og betyr et ekstra sobert interiør. Lekre eksteriørdetaljer, og ja, nær sagt alt du måtte behage av utstyr.

Vignale er oppkalt etter den legendariske italienske karosseribyggeren Alfredo Vignale, som ble født i 1913. Han startet eget selskap i Torino i 1948 og hadde de fleste italienske bilmerker som kunder. Vignale ble berømt for sitt elegante formgivingsarbeid og håndverk, og skapte noen av de mest eksklusive, håndbygde bilene på midten av 1900-tallet. Ford kjøpte virksomheten i 1973.

– Og i butikken vår kan kundene slappe av i en egen eksklusiv Vignale Lounge med behagelige skinnmøbler, varme drikker og TV, magasiner eller trådløst nettverk, poengterer Andresen.

Gjør et godt kjøp

I forbindelse med åpningen av det nye anlegget, inviterer Follo Autoco til åpningsdager i perioden torsdag 20 til lørdag 22.september. Da blir det blant ekstra gode tilbud på bilene. – Vi kan eksempelvis friste med 100.000 kroner i rabatt på ikonet Ford Mustang cabriolet, og har også gunstige rentekampanjer på nybil – enten det er kjøp eller leasing, vare eller personbil.

– Dette er bare noen av de gode tilbudene disse dagene, sier Andresen, som avslutningsvis legger til: – dette har blitt en fantastisk oppgradering. Vi har nå et topp moderne bilanlegg med salg av nytt og brukt, alle ettermarkedstjenester er under samme tak i tillegg til bilutleie.

– Vi ønsker alle velkommen, avslutter daglig leder Hans-Petter Andresen.

Se denne videoen fra Follo Autoco!