Honda stiller ut på Milan Design Week

Honda debuterer på Milan Design Week 2019 – verdens største designutstilling. Hondas e Prototype, rett fra sin verdenspremière på Genève Motorshow 2019, vil være midtpunktet på «Honda experience – Casa Connessa Tortona».

Utstillingen tar plass i Tortona, designdistriktet i Milano, og Honda har brukt den eksklusive motebutikken «Alysi – The Garden House» som base for opplevelsen.

«Honda experience – Casa Connessa Tortona»

Når man kommer inn, blir de besøkende møtt med en audiovisuell opplevelse, designet for å representere skiftet fra det urbane miljøet til et beroligende rom. Når man går gjennom inngangen til hovedrommet, blir Honda e Prototype presentert under et glasstak, og bilen står åpent i naturlig lys.

Midt i lokalet står en arkitektonisk treskulptur, laget av naturlige materialer. Skulpturen fungerer som et symbol på den sømløse koblingen mellom ute- og innemiljø som har inspirert designspråket til Honda e Prototype. 

Samarbeid omkring møbler og fotografi

Honda har samarbeidet med et team av italienske fotografer for å lage en utstilling inspirert av designspråket til Honda e Prototype. Teamet, som er ledet av Sara Mautone, bruker projiseringsteknikker for å vise frem bildene sine.

Miljøet gjøres fullstendig av et diorama som er designet for å representere den «sømløse livsstilen» i Honda e Prototype sitt interiør. Det italienske møbelselskapet Danord kurerte møbler til dette området. Med base nær Modena spesialiserer grunnleggeren Francesca Gatti seg på å kurere skandinavisk design fra 50-tallet og moderne design.

«Honda experience -– Casa Connessa Tortona» er basert i Tortona, nær Porta Genova jernbanestasjon. Utstillingen vil være åpen mellom 9.–14. april, kl. 10.00 til 21.00.

Mer å lese:

Kia XCeed er Kias nye suv

XCeed er Kias nye crossover

Kia Motors slipper bilder av sin kommende, urbane crossover, Kia XCeed. Den nye CUV’en (crossover utility vehicle) har et stilig og moderne design, og er et

VW Golf R

VW Golf R: Barskingen

Ta en Golf, fyll den med 300 illsinte hestekrefter, firehjulstrekk, adaptivt sportsunderstell og 7-trinns DSG girkasse. Det blir en svært vellykket oppskrift.