Honda stiller ut på Milan Design Week

Honda debuterer på Milan Design Week 2019 – verdens største designutstilling. Hondas e Prototype, rett fra sin verdenspremière på Genève Motorshow 2019, vil være midtpunktet på «Honda experience – Casa Connessa Tortona».

Utstillingen tar plass i Tortona, designdistriktet i Milano, og Honda har brukt den eksklusive motebutikken «Alysi – The Garden House» som base for opplevelsen.

«Honda experience – Casa Connessa Tortona»

Når man kommer inn, blir de besøkende møtt med en audiovisuell opplevelse, designet for å representere skiftet fra det urbane miljøet til et beroligende rom. Når man går gjennom inngangen til hovedrommet, blir Honda e Prototype presentert under et glasstak, og bilen står åpent i naturlig lys.

Midt i lokalet står en arkitektonisk treskulptur, laget av naturlige materialer. Skulpturen fungerer som et symbol på den sømløse koblingen mellom ute- og innemiljø som har inspirert designspråket til Honda e Prototype. 

Samarbeid omkring møbler og fotografi

Honda har samarbeidet med et team av italienske fotografer for å lage en utstilling inspirert av designspråket til Honda e Prototype. Teamet, som er ledet av Sara Mautone, bruker projiseringsteknikker for å vise frem bildene sine.

Miljøet gjøres fullstendig av et diorama som er designet for å representere den «sømløse livsstilen» i Honda e Prototype sitt interiør. Det italienske møbelselskapet Danord kurerte møbler til dette området. Med base nær Modena spesialiserer grunnleggeren Francesca Gatti seg på å kurere skandinavisk design fra 50-tallet og moderne design.

«Honda experience -– Casa Connessa Tortona» er basert i Tortona, nær Porta Genova jernbanestasjon. Utstillingen vil være åpen mellom 9.–14. april, kl. 10.00 til 21.00.