Nytt om Bil

Godt bilstoff siden 1989

Ssangyong Rexton: En bil med mange kvaliteter

MC & Fritidssenteret fikk fra årsskiftet et nytt merke inn i butikken. Koreanske Ssangyong skal selges sammen med Subaru, Isuzu og Suzuki. Nå har vi prøvekjørt den sørkoreanske nykommeren som imponerer på flere måter.

Frode Tapio Kajander

Gøy på vannet

Det går mot midtsommer, og vi på Østlandet har mesket oss med sol og sydentemperaturer i ukesvis allerede. Hos Kajander Motor rapporteres det om ”all time high” salg av vannscootere.  

SUV– og crossover-offensiv fra Volkswagen

T-Roc-er Volkswagens nyeste SUV, og den føyer seg pent inn i rekken av Tiguan, Tiguan Allspace, storebror Touareg og etterhvert den nye kompakt-SUV´en T-Cross.  Men hos Ljosland Mobile er det i den varme forsommertiden T-ROC som får mest oppmerksomhet.

Mr. Skoda trapper ned

Etter 22 år bak rattet, skal Asbjørn Mathisen trappe ned samtidig som bedriften fusjoneres med Mobile Ljosland. Asbjørn håper han også får mer tid til å skjerpe skyteformen.

Toyota Hilux Funnemark Auto AS Kongsberg

Arbeidsjernet Toyota Hilux

Hos Funnemark er pick-upén Hilux en populær bil for mange kunder, særlig blant næringsdrivende, men også private som ønsker seg en praktisk, komfortabel pick-up.

Markus Dreyer til MC & Fritidssenteret

4.juni begynte Markus Dreyer som ansvarlig for Subaru og Ssang Yong hos MC & Fritidssenteret. Dreyer bor i Kongsberg og har bransjeerfaring fra både Mobile Ljosland og AutoSilver.

Lanserer ny sommerdekkfamilie

Sommerdekksesongen begynner så smått å nærme seg, selv om vinteren fortsatt klamrer seg fast over store deler av landet. Dekkprodusenten Nokian har lansert en ny sommerdekkfamilie – spesielt myntet på dem som kjører en SUV.

kanonspriser på sommerdekk

Nissan e-NV200 med lang rekkevidde

Nissan har hatt god suksess med varebilen e-NV200 som har vært i markedet i noen år. Nå har den fått en kraftig oppgradert batteripakke og betydelig rekkeviddeøkning.

Kontakt oss om annonser