Ny Mitsubishi ASX vises i Genève

Ny Mitsubishi ASX 2020-modell

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) vil vise 2020-versjonen av kompaktsuven ASX under den internasjonale bilutstillingen i Genève i mars.

Siden introduksjonen i 2009 er det solgt rundt 1,32 millioner ASX på verdensbasis i over 90 land. De største markedene er Nord-Amerika, Europa, Australia og Kina.

ASX er den tredje mest solgte modellen i modellprogrammet til MMC med 1,32 millioner solgte siden introduksjonen i 2009. ASX er en av nøkkelmodellene i bilprodusentens globale strategi, skriver selskapet i en pressemelding.

Til det europeiske markedet får bilen ny motorisering med en 2,0 liters bensinmotor som kan kjøres med en femtrinns manuell girkasse eller med en CVT-girkasse med 6 trinn. Sistnevnte med Sports Mode girhendler bak på rattet.

Den nye fronten Mitsubishi implementerer på alle sine modeller kalles «Dynamic Shield» og nå er den også på plass i ASX.

Bak benyttes LED kombinasjonslamper. Skliplaten festet under støtfangeren og er med på å endre bilens utseende.

Ny Mitsubishi ASX 2020-modell

Tre nye eksteriørfarger kommer til: Red Diamond, Sunshine Orange og Oak Brown.

Smartphone-link Display Audio systemet har fått en brush-up, både visuelt og teknologisk. Størrelsen på displayet er økt fra syv til åtte tommer.En funksjon som gjør at videoer lagret på USB minnebrikker nå kan vises på SDA-displayet er tilgjengelig.

Tom Tom navigasjonssystem er tilgjengelig. Tilgang til nåtids trafikkinformasjon gis via internett via en smarttelefon.

Tilgjengelig senere blir en applikasjon som henter data fra blant annet speedometeret og kilometerteller. Appen gir informasjon om gjenværende mengde drivstoff og du kan be den navigere deg til nærmeste bensinstasjon, samt gi opplysninger om vedlikehold og serviceinspeksjon, opplyses det i pressemeldingen.

Ny Mitsubishi ASX 2020-modell