Toyota Supra er klar for reservasjon

Nå kan de første norske kundene endelig reservere verdens mest kjente sportsbil, Toyota GR Supra.

Med verdenspremieren på bilutstillingen på bilutstillingen i Detroit den 14. januar startet et nytt kapittel i bilverdenen.

– Det har vært en helt utrolig interesse i Norge og internasjonalt for denne legenden av en bil. Vi gleder oss til å se den på norske veier i løpet av året, sier Espen Olsen, informasjonssjef i Toyota Norge.

Nå er prisen klar og norske kunder får mulighet til å reservere nye Toyota GR Supra. Antallet biler er begrenset, og reservasjonen gjøres via toyota.no der kundene kan velge eksteriørlakk og betale et depositum på 20.000 kroner.

Produksjonen av nye Toyota GR Supra skjer i Graz i Østerrike og de første kundeleveransene skjer i andre halvår 2019. Prisen er kr. 918.200 inkludert frakt og levering Oslo.

oyota Supra 2019Reservasjon gjøres på Toyota.no:

 

Produktinformasjon:

Spesifikasjoner

Motoreffekt  340 HK (DIN) v/5.000 – 6.500 o/min

Dreiemoment          500 Nm v/1.600 – 4.500 o/min

Akselerasjon

(0-100km/t)  4,3 sekunder

Maksimal hastighet

(elektronisk begrenset)     250 km/t

CO2-utslipp

(Blandet kjøring NEDC-korrelert)           170 g/km

Mer å lese:

Kia XCeed er Kias nye suv

XCeed er Kias nye crossover

Kia Motors slipper bilder av sin kommende, urbane crossover, Kia XCeed. Den nye CUV’en (crossover utility vehicle) har et stilig og moderne design, og er et

VW Golf R

VW Golf R: Barskingen

Ta en Golf, fyll den med 300 illsinte hestekrefter, firehjulstrekk, adaptivt sportsunderstell og 7-trinns DSG girkasse. Det blir en svært vellykket oppskrift.